Vodafone reduce tarifele pentru apeluri externe din reteaua fixa

1.422 ori
<b>Vodafone reduce tarifele pentru apeluri externe din reteaua fixa</b>Oferta este valabila doar pentru clientii business, dupa cum ne informeaza Mediafax, iar reducerea va micsora tarifele cu 47%. Reducerea a intrat in vigoare la 16 martie, aplicandu-se pentru apelurile din reteaua fixa a operatorului catre retele...

Oferta este valabila doar pentru clientii business, dupa cum ne informeaza Mediafax, iar reducerea va micsora tarifele cu 47%. Reducerea a intrat in vigoare la 16 martie, aplicandu-se pentru apelurile din reteaua fixa a operatorului catre retele internationale (mobile/fixe).

Companiile sunt cele vizate de noile tarife, utilizatorii de tip business ai serviciilor Vodafone de telefonie fixa sau clientii Vodafone Office Zone. Clientii persoane juridice vor efectua apeluri catre retele fixe europene cu doar 0.08 euro/minut, fata de cei 0.15 euro/minut de pana acum. Tariful devine 0.095 euro/minut in cazul numerelor de telefonie fixa si mobila din SUA, Canada, Alaska, Israel si Hawaii.

De remarcat este faptul ca apelurile catre retelele mobile europene costa acum 0.18 euro/minut,cu 18% mai putin fata de tariful precedent de 0.22 euro/minut. In cazul in care clientii business suna in America de Sud, Asia, Africa si Australia in retele fixe sau mobile, ei vor fi taxati cu 0.28 euro/minut, inregistrandu-se o reducere de 7% fata de tariful vechi de 0.30 euro/minut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×