Vodafone reduce tariful pentru traficul suplimentar de date în roaming începând cu 1 ianuarie 2018

3.182 ori
<b>Vodafone reduce tariful pentru traficul suplimentar de date în roaming începând cu 1 ianuarie 2018</b>Aflăm astăzi că operatorul Vodafone România va reduce tariful pentru traficul suplimentar de date realizat în roaming începând cu data de 1 ianuarie 2018. Această modificare are loc ca urmare a reglementărilor impuse de Uniunea Europeană

Operatorul Vodafone România a anunțat astăzi reducerea tarifului pentru traficul suplimentar de internet efectuat în roaming în SEE (EU, Islanda, Liechtenstein și Norvegia), tarif ce scade începând cu data de 1 ianuarie 2018 de la 0.0092/MB la 0.0071/MB (EUR, cu TVA). Această schimbare are loc conform reglementărilor impuse de Uniunea Europeană și scăderea tarifelor mai vine însoțită de o altă veste bună pentru abonați.

Suntem informați că din 15.01 vom avea disponibil mai mult trafic de date în roaming SEE, din volumul total de date inclus în oferta personală. Informațiile detaliate pentru fiecare utilizator în parte vor fi disponibile din 15.01 prin apelarea numărului scurt *123# sau prin accesarea secțiunii dedicate din contul MyVodafone.

Versiunea actualizată de Termeni și Condiții cu modificările legislative și condițiile de utilizare rezonabilă în roaming SEE pot fi consultată de aici. Vă reamintim că Vodafone a renunțat la oferirea de beneficii în roaming pentru utilizatorii de cartele încă din octombrie și în altă ordine de idei faptul că a închis de curând serviciul de plăți M-Pesa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×