Vodafone UK lanseaza terminalul BlackBerry Bold

1.639 ori

Dupa amanari succesive si "scapari" ale lui BlackBerry Bold pe mana publicului, handsetul a sosit in sfarsit oficial in magazine via Vodafone UK. El a fost pus deja in vanzare, iar Orange, T-Mobile, 3 si O2 iau in calcul includerea noului BlackBerry in...

Dupa amanari succesive si "scapari" ale lui BlackBerry Bold pe mana publicului, handsetul a sosit in sfarsit oficial in magazine via Vodafone UK.

BlackBerry Bold 9000

El a fost pus deja in vanzare, iar Orange, T-Mobile, 3 si O2 iau in calcul includerea noului BlackBerry in portofoliul lor de asemenea. Ce diferentiaza oferta celor de la Vodafone UK, fata de rivalii lor? Poate faptul ca Bold va sosi gratuit impreuna cu un abonament de 50 de euro pe luna, care ofera 600 de minute in orice retea si mesaje nelimitate.

In plus, acelasi abonament ofare si 500 MB transfer de date, iar durata contractului cu Vodafone UK este de 2 ani. In cazul in care Bold va pare inca un BlackBerry, trebuie sa aflati ca el soseste cu WiFi, GPS, conectivitate HSDPA plus suport pentru editare a documentelor Microsoft Office si cea mai noua versiune a tastaturii fizice RIM. Dezavantajul este faptul ca la capitolul camera descoperim acelasi model dezamagitor de 2 megapixeli de pe iPhone 3G.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×