Nokia N96 proaspat scos din cutie (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.815 ori
<b>Nokia N96 proaspat scos din cutie (Video)</b>Un utilizator fericit a avut ocazia sa puna mana pe un Nokia N96 inaintea tuturor si a filmat experienta, pentru a putea admira handsetul, inainte ca el sa poposeasca in magazinele noastre. In mod bizar, experienta de unboxing are loc intr-un parc, dar...

Un utilizator fericit a avut ocazia sa puna mana pe un Nokia N96 inaintea tuturor si a filmat experienta, pentru a putea admira handsetul, inainte ca el sa poposeasca in magazinele noastre. In mod bizar, experienta de unboxing are loc intr-un parc, dar mai multe detalii descoperiti in clipul urmator:

Exista voci care afirma ca acest clip ar fi un fals, dar am descoperit indicii ale veridicitatii sale. Spre exemplu, puteti observa mentiunea "16 GB" pe cutia handsetului, apoi aruncati o privire asupra numerelor inscriptionate pe taste. Acestea sunt de mici dimensiuni, plus ca tastele multimedia nu sunt vizibile in partea frontala a handsetului.

Apoi, observam prezenta accesoriilor originale Nokia si luam nota de calitatea cutiei in care este tinut handsetul. In cele din urma, un observator fin va vedea ca pe stratul de plastic care acopera ecranul lui N96 se afla inscriptionat logo-ul seriei N a celor de la Nokia. Daca tot considerati ca acest clip este un fals, puteti sa asteptati recenzia video a handsetului realizata de Mobilissimo.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×