Whau, whau stapane... ti-am adus un telefon!

Autor:  | Publicat în:  Inedit 902 ori
<b>Whau, whau stapane... ti-am adus un telefon!</b>Cel mai bun prieten al omului poate deveni cel mai bun prieten al telefonului mobil al acestuia, in special daca este antrenat sa fure astfel de terminale.&nbsp; Departe de a fi o gluma, acest fenomen a luat amploare in China, unde in orasul Guangzhou...

Cel mai bun prieten al omului poate deveni cel mai bun prieten al telefonului mobil al acestuia, in special daca este antrenat sa fure astfel de terminale.  Departe de a fi o gluma, acest fenomen a luat amploare in China, unde in orasul Guangzhou cainii se strecoara in case si fura telefoane mobile.

Autoritatile din Guangzhou au avertizat locuitorii sa se fereasca de acesti caini infractori si sa isi ascunda telefoanele mobile. Cum poti dresa un caine sa gaseasca un telefon mobil? Raspunsul ne vine din Marea Britanie, unde patrupedele sunt folosite in inchisori pentru a prinde vizitatorii ce aduc telefoane mobile detinutilor.

Se pare ca terminalele mobile au un miros specific, dulce tentatie ce-i drept pentru cainii de pretutindeni. Eroul din poza a depistat 60 de telefoane mobile pana acum si are doar 15 luni! Patrupedul "lucreaza" in inchisoarea Norwich si este un promitator membru al securitatii locale, asta daca nu este furat si dus in China.

As dori sa asist la o sesiune de dresaj al acestor caini sensibili la mirosul telefoanelor, doar prin prisma curiozitatii ce mi-o starneste intregul fenomen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×