Telefonul celular Kyocera W51K are integrat un subwoofer!

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 1.287 ori
<b>Telefonul celular Kyocera W51K are integrat un subwoofer!</b>Se pare că avem un nou dispozitiv de evaluat. Kyocera W51K are un ecran mare de 2.7-inch WQVGA pentru a vă bucura de imaginile furnizate de TV tuner-ul încorporat. Veți putea face și niște fotografii destul de decente cu camera lui de 2 megapixeli,...

Se pare că avem un nou dispozitiv de evaluat. Kyocera W51K are un ecran mare de 2.7-inch WQVGA pentru a vă bucura de imaginile furnizate de TV tuner-ul încorporat. Veți putea face și niște fotografii destul de decente cu camera lui de 2 megapixeli, totodată are încorporat și un subwoofer, cu care veți putea zgudui lumea din jur, când ascultați muzică. Ah!.., îl puteți folosi și ca telefon.

Ei spun că este un dipsozitiv multimedia care face de toate, și aș putea spune că descrierea este destul de potrivită. Suplimentar față de dotările amintite, este dotat și cu o memorie internă de 65 MB precum și cu un media player. Nici un cuvânt despre preț, dar oricum nu cred că va ajunge în și în Europa.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×