Windows 10 surprins pe Lumia 925, cu tile-uri transparente

1.591 ori
<b>Windows 10 surprins pe Lumia 925, cu tile-uri transparente</b>în această săptămână au început să apară și primele capturi de ecran relevante cu Windows 10 pentru telefoane și primele informații despre funcțiile sale. între timp a apărut și o serie de fotografii interesante cu Lumia 925, care rulează...

în această săptămână au început să apară și primele capturi de ecran relevante cu Windows 10 pentru telefoane și primele informații despre funcțiile sale. între timp a apărut și o serie de fotografii interesante cu Lumia 925, care rulează Windows 10 în versiunea pentru handseturi.

De remarcat faptul că terminalul vine cu tile-uri transparente aplicate peste un wallpaper full în acest OS. Suportul full wallpaper era cunoscut deja, dar ideea de tile-uri transparente nu fusese confirmată până acum pentru acest release. știam doar că există tile-uri "translucent". în imagini mai vedem și noul Action Center dropdown, cu 3 rânduri de shortcuturi și noua aplicație universală Powerpoint.

Windows 10 surprins pe Lumia 925, cu tile-uri transparente

Capturile apărute în prealabil cu Windows 10 erau preluate de pe Lumia 1520 și dezvăluiau noi dimensiuni de tile, precum cel înalt vertical. O altă funcție nouă este Photo Albums, care creează automat albume foto, inclusiv afișând imagini din OneDrive. Există și un calculator multifuncțional printre aplicații acum, iar Cortana apare acum și în Action Center.

Windows 10 surprins pe Lumia 925, cu tile-uri transparente

Dialerul a primit și el un design nou și pentru cei care se întreabă ce diferență este între tile-urile "translucent" și cele "transparent", ei bine primele sunt ușor neclare, cu o imagine difuză în spate, în vreme ce transparenta înseamnă că vedeți perfect prin acele tile-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×