Windows Mobile pe iPhone, miracolul unui hacker

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.594 ori
<b>Windows Mobile pe iPhone, miracolul unui hacker</b>Un hacker norvegian a reusit imposibilul, transformarea lui Apple iPhone intr-un terminal util/inutil, in functie de preferintele vostre :), prin portarea pe acesta a sistemului de operare Windows Mobile. &nbsp; Profitand de iernile lungi ale tarii sale,...

Un hacker norvegian a reusit imposibilul, transformarea lui Apple iPhone intr-un terminal util/inutil, in functie de preferintele vostre :), prin portarea pe acesta a sistemului de operare Windows Mobile.

Profitand de iernile lungi ale tarii sale, cum spune chiar el, Erik Kristiansen a reusit sa hackuiasca sistemul de operare produs de Microsoft, facandu-l sa ruleze pe celebrul iPhone. Acum, la bootarea acestui telefon, utilizatorul poate alege intre OS-ul obisnuit (iPhone OS X) si Windows Mobile. Descoperirea hackerului a fost prezentata in cadrul intrunirii MyPhone2008.

Intrebat ce se poate face cu un iPhone ce ruleaza Windows Mobile, Erik a raspuns "orice doriti", o explicatie destul de clara pentru motivul hackului sau. Norvegianul intentioneaza sa lanseze softul la nivel global la inceputul anului viitor, nu si daca Microsoft si Apple se vor implica, oprindu-l prin mijloace legale sau... oferte generoase.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×