Windows Phone 7 finalizat si gata de lansare

1.033 ori
<b>Windows Phone 7 finalizat si gata de lansare</b>Asistam ieri la anuntarea oficiala a primului telefon cu WP 7 la bord, desi acest atribut al handsetului LG Optimus 7 nu a fost mentionat la IFA 2010. Acum aflam ca sistemul de operare al celor de la Microsoft creat pentru terminale mobile a fost...

Asistam ieri la anuntarea oficiala a primului telefon cu WP 7 la bord, desi acest atribut al handsetului LG Optimus 7 nu a fost mentionat la IFA 2010. Acum aflam ca sistemul de operare al celor de la Microsoft creat pentru terminale mobile a fost finalizat si asteapta momentul propice pentru lansare.

Platforma a intrat in stadiul de productie si tot ce ramane de facut acum este ca producatorii de telefoane sa integreze OS-ul pe terminalele lor si operatorii sa faca modificarile necesare. Bizar este ca nici macar acum, pe ultima suta de metri nu cunoastem data de lansare a lui WP7, desi speculatiile indica luna octombrie drept ideala pentru debutul sau.

Terry Myerson, vicepresedinte al sectiunii Windows Phone afirma ca WP 7 este cea mai riguros testata platfoma mobila de la Microsoft. Astfel, aflam ca aproape 10.000 de handseturi au rulat teste automate zilnic, inregistrandu-se peste 500.000 de ore de utilizare si peste 3.5 milioane de ore de test la stres.

Si feedbackul din partea testerilor este pozitiv, iar Windows Phone 7 pare foarte promitator in acest moment. Totusi, la final alegerea este a consumatorului. Va punem intrebarea: Android 2.2, WP 7 sau iOS 4? Dar MeeGo si Symbian?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×