Windows Phone 7 finalizat si gata de lansare

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.008 ori
<b>Windows Phone 7 finalizat si gata de lansare</b>Asistam ieri la anuntarea oficiala a primului telefon cu WP 7 la bord, desi acest atribut al handsetului LG Optimus 7 nu a fost mentionat la IFA 2010. Acum aflam ca sistemul de operare al celor de la Microsoft creat pentru terminale mobile a fost...

Asistam ieri la anuntarea oficiala a primului telefon cu WP 7 la bord, desi acest atribut al handsetului LG Optimus 7 nu a fost mentionat la IFA 2010. Acum aflam ca sistemul de operare al celor de la Microsoft creat pentru terminale mobile a fost finalizat si asteapta momentul propice pentru lansare.

Platforma a intrat in stadiul de productie si tot ce ramane de facut acum este ca producatorii de telefoane sa integreze OS-ul pe terminalele lor si operatorii sa faca modificarile necesare. Bizar este ca nici macar acum, pe ultima suta de metri nu cunoastem data de lansare a lui WP7, desi speculatiile indica luna octombrie drept ideala pentru debutul sau.

Terry Myerson, vicepresedinte al sectiunii Windows Phone afirma ca WP 7 este cea mai riguros testata platfoma mobila de la Microsoft. Astfel, aflam ca aproape 10.000 de handseturi au rulat teste automate zilnic, inregistrandu-se peste 500.000 de ore de utilizare si peste 3.5 milioane de ore de test la stres.

Si feedbackul din partea testerilor este pozitiv, iar Windows Phone 7 pare foarte promitator in acest moment. Totusi, la final alegerea este a consumatorului. Va punem intrebarea: Android 2.2, WP 7 sau iOS 4? Dar MeeGo si Symbian?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×