iPhone 4 devine un cameraphone decent cu functia HDR din noul iOS 4.1 (Video)

2.767 ori
<b>iPhone 4 devine un cameraphone decent cu functia HDR din noul iOS 4.1 (Video)</b>Desi ultimul lucru pentru care ne trebuie un iPhone 4 este functia camera, aceasta tocmai a primit un upgrade prin intermediul noului software iOS 4.1, care implementeaza functia HDR. Anuntat de Steve Jobs saptamana trecuta, acest soft permite realizarea...

Desi ultimul lucru pentru care ne trebuie un iPhone 4 este functia camera, aceasta tocmai a primit un upgrade prin intermediul noului software iOS 4.1, care implementeaza functia HDR. Anuntat de Steve Jobs saptamana trecuta, acest soft permite realizarea unor fotografii care in mod HDR arata astfel:

Ce face acest "HDR"? In primul rand in momentul in care veti incerca sa realizati o fotografie, iPhone-ul va face mai multe poze, cu diferite expuneri si setari de luminozitate, combinandu-le pe cele mai reusite, pana ce rezultatul este optim. Acest lucru se realizeaza printr-un algoritm complex care creste putin cota camerei de 5 megapixeli de pe iPhone 4.

Clipul de mai jos, realizat de TechThrow va prezinta exact functia HDR si o serie de imagini capturate cu ajutorul sau, cu mentiunea ca uneori imaginile marcate cu HDR arata mai rau decat varianta originala. Nimic nu e perfect, nu-i asa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×