Windows Phone 7 pe Nokia: Episodul 3 - Amenințarea conceptelor

3.135 ori
<b>Windows Phone 7 pe Nokia: Episodul 3 - Amenințarea conceptelor</b>S-a vorbit destul de mult despre posibilitatea implementării lui Windows Phone 7 sau chiar Android pe telefoanele Nokia, dar până acum nu ne-a fost dat să vedem cum ar arăta un astfel de terminal. Asta dacă nu punem la socoteală portarea lui...

S-a vorbit destul de mult despre posibilitatea implementării lui Windows Phone 7 sau chiar Android pe telefoanele Nokia, dar până acum nu ne-a fost dat să vedem cum ar arăta un astfel de terminal. Asta dacă nu punem la socoteală portarea lui Android 2.3 pe Nokia N900... Deocamdată ne mulțumim cu un concept de telefon Nokia, care rulează Windows Phone 7.

Terminalul este creația lui Michal Bonikowski și Rafal Pilat și vine cu OS-ul mobil Microsoft la bord, o cameră de 8 megapixeli cu bliț dual LED și un design ce amintește mai degrabă de un HTC decât de un telefon finlandez. Partea din spate aduce totuși cu modelele clasice Nokia și deși acesta este un concept, el pare destul de realizabil.

Suntem curioși dacă la această oră există vreun terminal produs de finlandezi care să întrunească specificațiile minime cerute de Microsoft pentru WP7. Având în vedere faptul că Stephen Elop, fost oficial Microsoft este noul CEO Nokia, astfel de handseturi pot deveni o realitate în viitor, cu puțină bunăvoință și dorința de colaborare între cei doi giganți.

Windows Phone 7 pe Nokia: Episodul 3 - Amenințarea conceptelor

Windows Phone 7 pe Nokia: Episodul 3 - Amenințarea conceptelor

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×