Windows Phone 7 pus "la rece": un nou terminal Samsung fotografiat in Canada

Autor:  | Publicat în:  Samsung 962 ori
<b>Windows Phone 7 pus "la rece": un nou terminal Samsung fotografiat in Canada</b>Cu nici o luna inainte de lansarea OS-ului Windows Phone 7, avalansa de imagini cu smartphone-uri ce ruleaza acest software continua. Nou-venitul din imaginea de mai jos este de fapt o cunostiinta mai veche a noastra. Samsung SGH-i916 aduce foarte mult cu...

Cu nici o luna inainte de lansarea OS-ului Windows Phone 7, avalansa de imagini cu smartphone-uri ce ruleaza acest software continua. Nou-venitul din imaginea de mai jos este de fapt o cunostiinta mai veche a noastra. Samsung SGH-i916 aduce foarte mult cu restul modelelor Samsung cu WP7 la bord descoperite pe web in ultima vreme.

Speculatiile afirma ca acest terminal, fotografiat in Canada ar fi de fapt o versiune locala a lui Samsung Cetus (SGH-i917). Probabil urmand sa fie lansat de catre operatorul canadian Rogers, SGH-i916 include 8 GB memorie interna, un display Super AMOLED de 4 inchi si o camera de 5 megapixeli.

Optiunile de conectivitate sunt destul de previzibile (GPS, WiFi, Bluetooth) si ne intrebam cand vom vedea si un model Windows Phone 7 intr-o alta culoare decat negru.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×