Windows Phone 7 pus "la rece": un nou terminal Samsung fotografiat in Canada

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.079 ori
<b>Windows Phone 7 pus "la rece": un nou terminal Samsung fotografiat in Canada</b>Cu nici o luna inainte de lansarea OS-ului Windows Phone 7, avalansa de imagini cu smartphone-uri ce ruleaza acest software continua. Nou-venitul din imaginea de mai jos este de fapt o cunostiinta mai veche a noastra. Samsung SGH-i916 aduce foarte mult cu...

Cu nici o luna inainte de lansarea OS-ului Windows Phone 7, avalansa de imagini cu smartphone-uri ce ruleaza acest software continua. Nou-venitul din imaginea de mai jos este de fapt o cunostiinta mai veche a noastra. Samsung SGH-i916 aduce foarte mult cu restul modelelor Samsung cu WP7 la bord descoperite pe web in ultima vreme.

Speculatiile afirma ca acest terminal, fotografiat in Canada ar fi de fapt o versiune locala a lui Samsung Cetus (SGH-i917). Probabil urmand sa fie lansat de catre operatorul canadian Rogers, SGH-i916 include 8 GB memorie interna, un display Super AMOLED de 4 inchi si o camera de 5 megapixeli.

Optiunile de conectivitate sunt destul de previzibile (GPS, WiFi, Bluetooth) si ne intrebam cand vom vedea si un model Windows Phone 7 intr-o alta culoare decat negru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×