Android Ice Cream va aduce funcțiile lui Android 3.0 Honeycomb pe telefoane?

1.469 ori
<b>Android Ice Cream va aduce funcțiile lui Android 3.0 Honeycomb pe telefoane?</b>După lansarea lui Android 3.0 Honeycomb, care a avut loc în această săptămână, au început să apară speculațiile cu privire la Android 2.4, urmașul lui Gingerbread. Cunoscut și ca Ice Cream sau Ice Cream Sandwich, noul Android pentru telefoane...

După lansarea lui Android 3.0 Honeycomb, care a avut loc în această săptămână, au început să apară speculațiile cu privire la Android 2.4, urmașul lui Gingerbread. Cunoscut și ca Ice Cream sau Ice Cream Sandwich, noul Android pentru telefoane mobile ar trebui să aducă funcțiile lui Honeycomb pe handseturi, dacă ne luăm după zvonuri.

Se pare că Google ar lucra deja la acest OS, care urmează să fie lansat în trimestrul 3 al acestui an, deși nu avem încă vreo confirmare a acestor informații. Android 2.4 este cunoscut acum sub numele de cod GRI17, dar și Ice Cream este folosit destul de des, mai ales când vine vorba de speculații.

Deocamdată Google nu a oferit detalii despre noul Android sau despre relația sa cu Honeycomb și ce anume din această platformă se poate implementa pe smartphone-uri. Sperăm că interfața foarte atractivă a lui Android 3.0 va împrumuta câteva elemente pentru viitorul OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×