iGO My Way sosește acum cu reduceri pe iPhone

2.808 ori
<b>iGO My Way sosește acum cu reduceri pe iPhone</b>Popularul software navigațional iGO My Way for iPhone sosește acum cu reduceri de preț de până la 50%. Dacă până acum nu ați folosit această aplicație, ei bine noile sale prețuri sunt un motiv în plus să faceți trecerea la iGO. Lista de...

Popularul software navigațional iGO My Way for iPhone sosește acum cu reduceri de preț de până la 50%. Dacă până acum nu ați folosit această aplicație, ei bine noile sale prețuri sunt un motiv în plus să faceți trecerea la iGO. Lista de prețuri reduse și regiunile în care se aplică poate fi văzută mai jos.

Ofertele speciale durează toată luna, iar dacă vă tentează aplicația, aflați că aceasta vine cu funcții precum text to speech, posibilitatea de a naviga în direcția unui anumit contact din agendă, o listă de puncte de interes și suport pentru rute multi-point. iGO My Way for iPhone include și o tastatură QWERTY virtuală și suport pentru controlul playback-ului audio.

Iată cu cât se va reduce prețul aplicației:

  • Western Europe Pret Vechi: 54.99 EUR Pret Redus: 29.99 EUR
  • Germany/Austria/Switzerland Pret Vechi: 39.99 EUR Pret Redus: 14.99 EUR
  • Spain & Portugal (Iberia) Pret Vechi: 29.99 EUR Pret Redus: 14.99 EUR
  • Australia & New Zealand Pret Vechi: 59.99 USD Pret Redus: 29.99 USD
  • North America Pret Vechi: 49.99 USD Pret Redus: 24.95 USD
  • India Pret Vechi: 69.99 USD Pret Redus: 34.99 USD

Detalii și pe pagina specială a aplicatiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×