Windows Phone 7 va sosi in Europa in octombrie, in State in noiembrie?

647 ori
<b>Windows Phone 7 va sosi in Europa in octombrie, in State in noiembrie?</b>Prezentarea recenta a lui Kevin Turner de la Microsoft a facut referire la terminalele Windows Phone 7 si a dezvaluit posibile date de lansare ale platformei, atat in Europa, cat si in SUA. Astfel, COO-ul Microsoft a mentionat ca trecerea la WP7 se va...

Prezentarea recenta a lui Kevin Turner de la Microsoft a facut referire la terminalele Windows Phone 7 si a dezvaluit posibile date de lansare ale platformei, atat in Europa, cat si in SUA. Astfel, COO-ul Microsoft a mentionat ca trecerea la WP7 se va face in Octombrie, pentru Europa si cu o luna mai tarziu pentru piata americana.

Subiectul este dezvoltat de catre Engadget, prin intermediul redactorului Vlad Savov, care afirma ca ar fi vazut un clip video in care Kevin Turner confirma lansarea lui Windows Phone 7 in lunile anterior mentionate. Datele finale nu sunt cunoscute inca, iar declaratia lui Turner este departe de a fi cea oficiala.

In legatura cu acest subiect, avem informatii ca LG va lansa un handset Windows Phone in septembrie, dar speculatiile noastre se opresc aici... Cum ramane cu primul terminal WP7 produs de Samsung?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×