HTC HD2 ruleaza acum Android 2.2 Froyo fara probleme (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.535 ori
<b>HTC HD2 ruleaza acum Android 2.2 Froyo fara probleme (Video)</b>Am mai vazut OS-ul Android ruland pe un smartphone HTC HD2 pana acum, dar niciodata Froyo nu a aratat atat de bine pe un terminal care la baza este axat pe Windows Mobile. Iata cum arata Android 2.2 pe HTC HD2: &nbsp; Portarea apartine evident celor de la...

Am mai vazut OS-ul Android ruland pe un smartphone HTC HD2 pana acum, dar niciodata Froyo nu a aratat atat de bine pe un terminal care la baza este axat pe Windows Mobile. Iata cum arata Android 2.2 pe HTC HD2:

Portarea apartine evident celor de la XDA Developers si trebuie mentionat ca acest ROM este destul de stabil si vine cu suport pentru conectivitate 3G, WiFi, GPS, Bluetooth si functie camera. Observati in clipul de mai sus cum se comporta Google Maps in Froyo pe HTC HD2 si cat de fluida este interfata pe acest terminal.

De vreme ce HTC HD2 nu va beneficia de Windows Phone 7, Android 2.2 este o alternativa mai mult decat rezonabila, nu credeti?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×