Windows Phone 8.1 ajunge pe 5.2% din numărul total de terminal WP activate până În acest moment

685 ori
<b>Windows Phone 8.1 ajunge pe 5.2% din numărul total de terminal WP activate până În acest moment</b>Iată că după ce luna trecută sistemul de operare Windows Phone 8.1 înregistra un procent de doar 3.1% din numărul total de device-uri WP activate, acum acest procent a crescut la 5.2% ca urmare a unui număr mare de dezvoltatori ce și-au instalat...

Iată că după ce luna trecută sistemul de operare Windows Phone 8.1 înregistra un procent de doar 3.1% din numărul total de device-uri WP activate, acum acest procent a crescut la 5.2% ca urmare a unui număr mare de dezvoltatori ce și-au instalat noua versiune, cât și a vânzărilor de terminale Nokia Lumia 630 și Lumia 635, terminale ce vin din fabrică cu WP 8.1.

Cum este de așteptat, pentru moment versiunea 8.0 a lui Windows Phone este cea mai populară, 77% din device-urile WP existente pe piață rulând acest OS. De asemenea, mai există și 17.8% terminale care rulează o versiune mai veche de Windows Phone, și anume Windows Phone 7.

WM marketshare

Totodată, aflăm și care terminale Windows Phone sunt cele mai populare în acest moment pe piață. Nokia Lumia 520 își păstrează poziția de lider cu un procent de 33.7%, urmat de Nokia Lumia 625 cu un procent de 6.7%. Pe locul numărul trei îl regăsim pe Nokia Lumia 920, device ce reprezintă 6.2% din numărul total de terminale WP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×