Angry Birds Go! review: așteptările mari zdrobite de goana după bani a celor de la Rovio (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.421 ori
<b>Angry Birds Go! review: așteptările mari zdrobite de goana după bani a celor de la Rovio (Video)</b>în articolul în care anunțăm sosirea lui Angry Birds Go! în Google Play Store afirmăm că acesta e un candidat la titlul de Jocul Anului. E drept că acest joc e distractiv și e și gratuit, dar unele aspecte ale sale sunt de neiertat pentru o...

în articolul în care anunțăm sosirea lui Angry Birds Go! în Google Play Store afirmăm că acesta e un candidat la titlul de Jocul Anului. E drept că acest joc e distractiv și e și gratuit, dar unele aspecte ale sale sunt de neiertat pentru o firmă cu experiența celor de la Rovio.

Am testat acest joc pe o tabletă LG G Pad 8.3, iar grafica sa a arătat fantastic, mediile colorate de junglă fiind randate excelent. Titlul a debutat pe 11 decembrie și a primit mediat categorisirea de "clonă de Mario Kart". Acest titlu suporta interacțiunea cu acele jucării Telepods din Star Wars II, care aduc personaje noi.

Veți porni cursele cu pasărea roșie, cea mică și vitezomană și cu un kart încropit din bucăți de lemne, tigai și alte lucruri de prin casă. Apoi veți debloca și păsările albastre, pasărea neagră bomba, pasărea roz și chiar și pe regele porcilor verzi. Am fost surprins de fizică oarecum realistă a karturilor, în ciuda faptului că acesta este un joc cu grafică de desen animat.

Angry Birds Go!

Karturile sunt variate aici, dar cele mai bune costă bani, ba chiar mulți bani, ajungând și la peste 100 de dolari. Altfel va trebui să vă mulțumiți cu monedele de aur câștigate din curse și cheltuite pe diferite upgrade-uri de vehicul, culminând cu o creștere de nivel care deblochează un kart superior.

Cursele sunt distractive, dar ușor repetitive, mai ales că trebuie să rejucați o cursă de 5 ori pentru a o putea completa la modul final. Cursele sunt împărțite în clasicele competiții contra a 5 rivali, cursa contra timp, versus cu un singur adversar pe 3 nivele de dificultate și un nou mod original pe bază de fructe. în acesta striviți fructele cu mașina și trebuie să loviți cât mai multe. Apoi vine o bătălie cu un boss, pe care îl întreceți de 3 ori pentru a-l debloca și folosi ca personaj de joc.

Angry Birds Go!

Aspectul cel mai frustrant al acestui joc îl reprezintă nivelul de energie al fiecărui personaj. Astfel, după 5 curse descărcați toată energia personajului și trebuie să așteptați ore întregi până ce el se va încărca. Sau veți plăti cu cristale, a doua monedă de schimb din joc după bănuții de aur.

Aveți și powerupuri la dispoziție la începutul unor curse, iar ele poartă numele unor sponsori, precum o firmă de asigurări sau producător de chipsuri. Rovio s-a schimbat de la mică firmă care producea jocuri indie la un gigant care caută moduri originale de sponsorizare sau profit. Din păcate asta afectează și gameplay-ul, de aceea jocul primește o notă de 7.5 din 10.

Puteți descărca jocul de aici pentru Android, de aici pentru iOS și de aici pentru Windows Phone.

LG G Pad, prețuri actualizate:

Angry Birds Go!​

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×