Windows Phone 8.1 ar putea readuce suportul Google Calendar

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 597 ori
<b>Windows Phone 8.1 ar putea readuce suportul Google Calendar</b>Unul dintre cele mai criticate aspecte ale lui Windows Phone este cu siguranță lipsa suportului pentru servicii Google. Niciodată nu a fost clar de ce Microsoft refuza să ne ofere servicii sau aplicații decente pentru acestea, dar iată că avem...

Unul dintre cele mai criticate aspecte ale lui Windows Phone este cu siguranță lipsa suportului pentru servicii Google. Niciodată nu a fost clar de ce Microsoft refuza să ne ofere servicii sau aplicații decente pentru acestea, dar iată că avem vești bune cel puțin în privința lui Google Calendar.

Cea mai nouă scăpare a lui Windows Phone 8.1, realizată prin intermediul dezvoltatorilor care au acces la SDK-ul lui Windows Phone 8.1 arată că Google Calendar și Google Contacts au revenit. Platforma suporta acum multiple calendare Google, o funcție binevenită mai ales în zilele lui Mobile World Congress când evenimentele abundă.

Alte aplicații pe care speram să le vedem includ și YouTube și Gmail, iar prima a avut deja câteva tentative să apară, dar a fost scoasă rapid din Windows Store. Aparent nu doar Microsoft e vina problemei, ci chiar Google uneori, refuzând să aibă aplicațiile reprezentate în acest mod pe Windows Phone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×