iPhone-ul phablet cu diagonala de 5.7 inch ar putea veni la pachet cu un display Quad HD și o cameră foto 3D

Autor:  | Publicat în:  Apple 801 ori
<b>iPhone-ul phablet cu diagonala de 5.7 inch ar putea veni la pachet cu un display Quad HD și o cameră foto 3D</b>Deși marea majoritate a zvonurilor și scăpărilor din ultimul timp îl au în prim-plan pe iPhone 6, device ce va sosi cu o diagonală de 4.7 inch, iată că astăzi aflăm și câteva presupuse detalii despre iPhone-ul phablet care va integra un...

Deși marea majoritate a zvonurilor și scăpărilor din ultimul timp îl au în prim-plan pe iPhone 6, device ce va sosi cu o diagonală de 4.7 inch, iată că astăzi aflăm și câteva presupuse detalii despre iPhone-ul phablet care va integra un display cu diagonala de 5.7 inch.

Potrivit unor surse din China, se pare că phablet-ul Apple va dispune de un display Quad HD și alte specificații high-end, printre care se numără și o cameră foto 3D de 13 megapixeli cu tehnologie de stabilizare optică a imaginii. De asemenea, în partea frontală vom regăsi o cameră foto de 8 megapixeli.

iPhone-ul phablet cu diagonala de 5.7 inch ar putea veni la pachet cu un display Quad HD și o cameră foto 3D

La capitolul memorie de stocare, phablet-ul iPhone va sosi în variante de până la 256 GB, memorie mai mult decât suficientă. Cu toate acestea, prețul versiunii de 256 GB ar putea ajunge la un preț destul de mare pe piață. Deși specificațiile acestea sună destul de bine, trebuie să privim cu precauție aceste informații, în contextul provenienței lor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×