Windows Phone Markeplace oferă acces via web În alte 22 de țări printre care și România

755 ori
<b>Windows Phone Markeplace oferă acces via web În alte 22 de țări printre care și România</b>Magazinul de aplicații pentru Windows Phone 7 a crescut constant în număr de aplicații și a ajuns a fi disponibil pe mai multe piețe la nivel global. Alte 22 de state se pot bucura de acces la Windows Phone Marketplace via web browser. &nbsp; Lista...

Magazinul de aplicații pentru Windows Phone 7 a crescut constant în număr de aplicații și a ajuns a fi disponibil pe mai multe piețe la nivel global. Alte 22 de state se pot bucura de acces la Windows Phone Marketplace via web browser.

Lista completă este formată din:

- Bulgaria, Costa Rica, Croația, Estonia, Islanda, Lituania, Letonia, România, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina, Venezuela, Bahrain, Irak, Arabia Saudită, UAE, Qatar, Kazakstan, Israel, Tailanda, Vietnam.

Este un pas logic dacă ne gândim că Google Play oferă această facilitate de mult timp. Mi-aș dori ca magazinul de aplicații pentru smartphone-urile Windows Phone să fie populat și cu aplicații premium gratuite. Sunt prea puține de acest fel și dacă doresc să obțină cotă de piață în dauna Google Play nu vor avea o altă alternativă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×