Windows Phone 8 va primi suport pentru rezoluție 1080p peste câteva luni

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 756 ori
<b>Windows Phone 8 va primi suport pentru rezoluție 1080p peste câteva luni</b>După ce Microsoft a adăugat suport pentru o rezoluție minimă mai scăzută pentru tabletele Windows 8, acum aflăm că rezoluția lui Windows Phone 8 va crește. Se pare că WP8 va primi suport Full HD până la finalul acestui an și sunt sigur că...

După ce Microsoft a adăugat suport pentru o rezoluție minimă mai scăzută pentru tabletele Windows 8, acum aflăm că rezoluția lui Windows Phone 8 va crește. Se pare că WP8 va primi suport Full HD până la finalul acestui an și sunt sigur că vom avea și un Nokia Lumia atractiv cu un asemenea ecran.

în acest moment Windows Phone 8 oferă suport maxim pentru rezoluții 720p și 768p, în vreme ce terminalele Android high end au ajuns la Full HD încă de la modelul HTC Butterfly cu mai bine de 5 luni în urmă. Rezoluția 1080p va fi suportată pe Windows Phone pe terminale cu diagonală de 5 inch sau mai mare, permițându-le producătorilor hardware să facă saltul la phableturi și în zona Windows Phone.

Rezoluția scăzută asociată cu platforma Microsoft pentru mobile a dat deja bătăi de cap producătorilor, telefonul HTC Zenith de exemplu fiind anulat cu ceva vreme în urmă, pentru că ecranul său de 4.7 inch nu avea o rezoluție mulțumitoare și competitivă. Imaginați-vă cât de bine vor arăta jocurile din Xbox Live într-o rezoluție Full HD pe un presupus Nokia Juggernaut!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×