Windows Phone câștiga teren În China! Atinge 7% din piață, În special cu ajutorul Nokia!

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 814 ori
<b>Windows Phone câștiga teren În China! Atinge 7% din piață, În special cu ajutorul Nokia!</b>Dacă Windows Phone nu pare încă un adversar de temut pentru Android și iOS, lucrurile au început să se miște în favoarea sa, cel puțin în China. Astfel, platformă mobilă a celor de la Microsoft deține o cotă de 7% din piață&nbsp;deja....

Dacă Windows Phone nu pare încă un adversar de temut pentru Android și iOS, lucrurile au început să se miște în favoarea sa, cel puțin în China. Astfel, platformă mobilă a celor de la Microsoft deține o cotă de 7% din piață deja.

Totuși nu trebuie să ne grăbim să bifăm victoria pentru Microsoft, deoarece tot în China Android are o cotă de peste 68%. Ce trebuie menționat totuși este că doar cu 2 luni în urmă în China nu se vindea nici un model Windows Phone, dacă afirmațiile celor de la GSMArena sunt corecte. Această creștere foarte rapidă este generată de lansarea lui Nokia Lumia 800, care a avut parte și de cozi lungi în fața magazinelor care l-au vândut. O creștere cu un astfel de ritm s-a înregistrat și în Finlanda, tara de baștină Nokia, iar Windows Phone câștiga teren și în Rusia.

în plus, Michel van der Bel, COO Microsoft pe zona chineză afirma că în China de abia începe campania de promovare a lui Windows Phone, cu o echipă de 2.500 de persoane axată strict pe segmentul asiatic. Cum s-a mai întâmplat și în cazul altor statistici care au generat controverse, vă sfătuiesc să priviți această evoluție cu băgare de seamă, deoarece unele cifre pot fi ușor modificate de statisticieni subiectivi. Un lucru e sigur: China apreciează Windows Phone, iar cozile pentru Lumia au fost reale.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×