New York Times confirmă existența lui iPad Mini, afirma că va avea un preț accesibil

1.010 ori
<b>New York Times confirmă existența lui iPad Mini, afirma că va avea un preț accesibil</b>După Digitimes, Bloomberg și The Wall Street Journal, acum și New York Times confirma existența unui iPad Mini, cu diagonală de 7.85 inch. Faimoasa publicație afirma că noul terminal va avea un preț scăzut și că va costa cu mult mai putin...

După Digitimes, Bloomberg și The Wall Street Journal, acum și New York Times confirma existența unui iPad Mini, cu diagonală de 7.85 inch. Faimoasa publicație afirma că noul terminal va avea un preț scăzut și că va costa cu mult mai putin decât actualul iPad 3, care se vinde de la 499 dolari în SUA.

Consensul pare a fi ca noul iPad va avea un ecran de 7.85 inch, cu rezoluție ridicată, preț în jurul valorii de 300 de dolari sau poate mai puțin, procesor Apple A5X/A5 și baterie care să reziste în jur de 10 ore. Personal consider că Apple ar putea renunța ușor la camera de pe iPad, abordare pe care a avut-o și ASUS pentru tableta Google Nexus 7. E interesant faptul că NY Times afirma că Apple avea în faza de prototip tablete de 7 sau 8 inch încă de la mijlocul anilor 2000.

și asta deși Steve Jobs afirmase cu tărie în ultimii ani ca o tabletă de 7 inch i se pare utilă doar în baie, pentru a naviga pe web. Probabil că Apple văzând succesul lui Amazon Kindle Fire și prezicând capacitatea de hit a lui Google Nexus 7, a realizat că trebuie să cucerească acest segment. Oare realizând potențialul phableturilor, va trece Apple și la un iNote de 5 inch?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×