Reduceri și Campanii Online #276: Azi eMAG, QuickMobile, IT Galaxy, Fashion Days [...]

646 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #276: Azi eMAG, QuickMobile, IT Galaxy, Fashion Days [...]</b>Mini-vacanța de Rusalii s-a terminat și ne întoarcem la muncă vrând-nevrând. Avem totuși timp la dispoziție să ne pregătim concediul din perioada următoare și fie că aveți nevoie de un nou smartphone

Mini-vacanța de Rusalii s-a terminat și ne întoarcem la muncă vrând-nevrând. Avem totuși timp la dispoziție să ne pregătim concediul din perioada următoare și fie că aveți nevoie de un nou smartphone, sau poate de un cort și produse necesare pentru un camping, le găsiți pe toate la reducere acum. În lista de mai jos descoperiți cele mai proaspete oferte propuse de către retaileri în online.

Produsul erou al zilei:

Oferta specială de astăzi constă într-un smartphone și anume ASUS ZenFone 5z, flagship-ul taiwanezilor de anul trecut care ajunge să coste acum doar 1.449 lei. Această sumă este practicată de către eMAG.ro și aflați că telefonul are procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM + 64 GB stocare, cameră duală și un ecran FHD+ de 6.2 inch. Îl puteți achiziționa de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×