Xiaomi ar putea livra 62 de milioane de telefoane În 2014

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.362 ori
<b>Xiaomi ar putea livra 62 de milioane de telefoane În 2014</b>Se pare că Xiaomi, care a devenit recent cel mai popular producător smartphone din China ar putea atinge 62 de milioane de unități livrate în acest an. Informațiile vin de la analistul reputat Sun Changxu, iar firma chineză ar depăși rivalii săi...

Se pare că Xiaomi, care a devenit recent cel mai popular producător smartphone din China ar putea atinge 62 de milioane de unități livrate în acest an. Informațiile vin de la analistul reputat Sun Changxu, iar firma chineză ar depăși rivalii săi locali, Huawei, Meizu sau Oppo.

Se pare că vânzările din trimestrul 4 vor contribui serios la atingerea numărului menționat mai sus, perioada sărbătorilor fiind una importanta. Nu mai puțin de 19 milioane de unități ar putea fi lvirate atunci. între timp Huawei a lansat câteva telefoane cu design atractiv și carcasa metalică la IFA 2014, dar prețurile lor sunt cu câteva sute de dolari mai mari decât cele ale produselor Xiaomi.

Meizu în schimb are probleme cu întârzierile și cele 4 telefoane MX4 sunt decalate cu câte o lună fiecare, iar Oppo are o ofertă limitată, care va include în curând doar un nou model de toamna și atât: Oppo N3. între timp există zvonuri legate de un device Xiaomi cu Windows Phone și extinderea internațională a companiei continuă. Va ajunge oare firma chineză la 100 de milioane de handseturi livrate anul viitor?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×