Xiaomi Mi 5 își face apariția într-o nouă randare; vine cu un buton home fizic ce ascunde un scanner de amprente

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 750 ori
<b>Xiaomi Mi 5 își face apariția într-o nouă randare; vine cu un buton home fizic ce ascunde un scanner de amprente</b>După fotografia de ieri cu Xiaomi Mi 5, ce ne dezvăluia prezența unui panou frontal cu margini subțiri și protecția 2.5D, astăzi vedem și o randare a produsului ce ni se pregătește. Din c&acirc;te putem remarca, această randare scoate la...

După fotografia de ieri cu Xiaomi Mi 5, ce ne dezvăluia prezența unui panou frontal cu margini subțiri și protecția 2.5D, astăzi vedem și o randare a produsului ce ni se pregătește. Din câte putem remarca, această randare scoate la iveală prezența unui buton home fizic sub care cel mai probabil se ascunde un scanner de amprente.

în cazul designului, telefonul adoptă o formă destul de standard, cu margini rotunjite și butoane de volum, respectiv power/unlock amplasate pe partea din dreapta. Pe partea hardware, acest device ne promite un display de 5.3 inch cu rezoluție Quad HD, 4 GB memorie RAM și o cameră foto de 21 megapixeli.

La pachet s-ar putea afla și noul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, și un port USB Type-C. Zvonuri recent ajunse în presa chineză, sugerează o lansare posibilă pentru data de 21 ianuarie, urmând ca livrările să înceapă din februarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×