Orange Money îţi dă credit pentru Galaxy Note 10; Iei credit cu My Reserve pentru viitorul tău telefon

1.977 ori
<b>Orange Money îţi dă credit pentru Galaxy Note 10; Iei credit cu My Reserve pentru viitorul tău telefon</b>Orange Money continuă să îşi extindă funcţionalitatea, de această dată prin lansarea lui My Reserve. Aceasta este o soluţie de finanţare pentru telefoane, tablete, accesorii şi alte dispozitive, găsite în magazinele Orange

Orange Money continuă să îşi extindă funcţionalitatea, de această dată prin lansarea lui My Reserve. Aceasta este o soluţie de finanţare pentru telefoane, tablete, accesorii şi alte dispozitive, găsite în magazinele Orange. Practic poţi lua credit prin Orange Money/ My Reserve pentru viitorul tău smartphone, sa zicem un Galaxy Note 10.

E vorba despre un instrument de creditare simplu şi transparent, care nu aduce comisioane şi taxe suplimentare. Are dobândă anuală de 14% şi rate fixe. Clienţii Orange Money pot solicita un credit cu o valoare între 400 lei şi 10000 de lei, cu rambursare flexibilă, pe durata a 3, până la 24 de luni sau anticipat, fără costuri în plus. Există şi un simulator de credit unde puteţi face calculele şi vă puteţi programa şi vizita la cel mai apropiat magazin Orange.

Iată cum se poate face plata ratelor lunare:

  • alimentare cont Orange Money (cu orice alt card bancar) direct în aplicația mobilă Orange Money
  • transfer IBAN din altă bancă în contul asociat creditului
  • depunere de numerar în orice magazin din rețeaua Orange România

Orange Money le oferă utilizatorilor de iOS şi Android posibilitatea de a realiza plati contactless cu telefonul sau ceasul inteligent, dar şi un card fizic sau virtual Visa Classic şi Visa Platinum. Aplicaţia Orange Money va permite şi să plătiţi peste 70 de tipuri de facturi, iar mai multe informaţii aflaţi din acest material al lui Ervin, care a încercat Orange Money pe parcursul a câteva săptămâni. Aveţi şi aici explicaţii suplimentare. Mai multe detalii despre My Reserve Credit aici.

Am aflat şi că începând din această lună comisioanele lunare de administrare vor deveni zero pe toată durata contractului. Din ce am înţeles asta se aplică early adopterilor serviciului. În plus poţi câştiga şi 2 excursii la Paris şi câte 1000 de euro dacă faci tranzacţii prin Apple Pay.

Puteți aplica pentru un cont Orange Money de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×