Noile terminale entry-level și mid-range Samsung ar putea sosi cu scanner de amprente și sisteme de stabilizare optică

Autor:  | Publicat în:  Samsung 513 ori
<b>Noile terminale entry-level și mid-range Samsung ar putea sosi cu scanner de amprente și sisteme de stabilizare optică</b>Deja producătorii chinezi au &icirc;nceput să ofere scannere de amprente chiar și pe terminalele entry-level cu preț de sub 100$, iar Samsung are de g&acirc;nd să facă același lucru. Aparent, noile smartphone-uri entry-level și mid-range ar putea...

Deja producătorii chinezi au început să ofere scannere de amprente chiar și pe terminalele entry-level cu preț de sub 100$, iar Samsung are de gând să facă același lucru. Aparent, noile smartphone-uri entry-level și mid-range ar putea sosi cu dotări destul de interesante, printre care se află și un scanner de amprente.

Pe lângă acest feature, există și zvonuri potrivit cărora sud-coreenii vor introduce camere foto cu stabilizare optică pe aceste viitoare modele mid-range. Informațiile par a fi destul de veridice, mai ales dacă luăm în calcul faptul că atât Galaxy A5 (2016), cât și Galaxy A7 (2016), două terminale recent lansate, vin cu OIS.

Cu scopul de popularizare a serviciului de plăți Samsung Pay, compania sud-coreeană va încerca să aducă pe piață cât mai multe smartphone-uri cu scanner de amprente. Acest serviciu este disponibil la ora actuală doar pe câteva modele din gamă: Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ și Galax Note 5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×