Reduceri și Campanii Online #31: Azi Flanco, Altex, PC Garage, eMAG [...]

823 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #31: Azi Flanco, Altex, PC Garage, eMAG [...]</b>Vara este oficial aici și pentru cei care vor să își pregătească din timp bagajele pentru vacanța mult așteptată, avem astăzi o listă de noi campanii desfășurate de către retaileri în mediul online. Veți găsi aici discount-uri pentru o gamă variată

Prima zi de vară este marcată și de către o creștere serioasă a temperaturilor din termometre dar și de către noi campanii propuse de către retaileri. Pentru că nimeni nu se avântă afară pe o asemenea căldură, este o ocazie numai bună pentru a arunca o privire asupra ofertelor desfășurate în mediul online și poate chiar face ceva achiziții pentru vacanța ce urmează. Găsiți mai jos o listă cu cele mai noi promoții din online!

Produsul erou al zilei:

Iubitorii ieșirilor în natură sau a sporturilor extreme au astăzi o reducere binevenită, discount aplicat asupra camerei video sport STAR pe care QuickMobile o vinde în aceste zile pentru suma de doar 99.99 lei. Acest preț vă aduce o cameră video capabilă de captură 1080p la 30 cadre pe secundă și echipată cu lentile wide la 90 grade, ecran LCD de 2 inch, slot microSD, baterie de 900 mAh și certificare pentru rezistență la apă.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×