Xiaomi Mi A1 îmbracă haine de sărbătoare; disponibil de astăzi și pe o nuanță de roșu

1.225 ori
<b>Xiaomi Mi A1 îmbracă haine de sărbătoare; disponibil de astăzi și pe o nuanță de roșu</b>Printre cele mai populare smartphone-uri mid-range la ora actuală îl avem și pe Xiaomi Mi A1, telefon ce adoptă platforma Android One și care de astăzi este disponibil într-o nouă variantă de culoare. Este vorba despre o nunață de

Cum popularitatea lui Xiaomi Mi A1 este la cote înalte în aceste momente, compania chineză decide să profite de situație și să aducă pe piață o nouă variantă de culoare cu rolul de a impulsiona publicul spre o eventuală achiziție. Este vorba despre o nuanță de roșu aprins similară cu cea pe care am văzut-o anul trecut pe iPhone 7 Red, model ce vine la timp pentru sărbători.

Xiaomi Mi A1

Se optează și pentru un panou frontal negru ce creează un efect mai plăcut privirii și după cum era de așteptat, la interior nu se schimbă nimic. Primim același procesor Snapdragon 625, o cameră duală, un ecran Full HD de 5.5 inch și 4 GB de RAM + 64 GB de stocare. 

Xiaomi Mi A1

Așa cum știți, am testat și noi telefonul aici la Mobilissimo, un produs care prin prisma raportului calitate-preț bifat ne-a impresionat plăcut. Platforma Android One este pe lista de puncte forte și așa cum aflam de curând, smartphone-ul ar putea primi actualizarea finală la Oreo până la finele anului. Prețurile practicate pe plan local pot fi consultate de aici și aflați că noua variantă pe roșu se vinde momentan în Indonezia pentru aproximativ 230 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×