HTC pregăteşte investiţii serioase în zona de VR, AR, AI, 5G şi Internet of Things; Pariază şi pe Blockchain

741 ori
<b>HTC pregăteşte investiţii serioase în zona de VR, AR, AI, 5G şi Internet of Things; Pariază şi pe Blockchain</b>Ultimul trimestru s-a dovedit a fi unul favorabil pentru taiwanezii de la HTC, trimestru în care banii primiți de la Google și-au făcut treaba. Acum producătorul are și ceva bani puși deoparte astfel că pregătește noi investiții în domenii precum

Cum HTC se bucură de un trimestru în care nu a mai ieşit pe minus după o vreme lungă, a venit şi momentul planurilor de viitor. Compania a înţeles de ceva vreme că nu trebuie să mai conteze doar pe smartphone-uri, pariind pe fitness (Under Armor) şi VR (Vive). Acum duce conceptul mai departe, prin investiţii în alte segmente care sunt la mare căutare acum.

Surse din Asia afirmă că HTC va investi pe viitor în VR, AR, AI, Internet of Things şi 5G. Informaţiile vin de la directoarea Cher Wang, care a confirmat aceste investiţii. Compania studiază şi implicarea în tehnologia Blockchain, fiind gata să lanseze primul smartphone baza pe această tehnologie, aşa numitul HTC Exodus. Toate acestea vor fi dezbătute şi detaliate în cadrul unui eveniment găzduit de HTC pe 26 iunie.

Va fi o întrunire a acţionarilor şi accentul se va pune pe "Vive Reality", o viziune a companiei pentru viitor, care combină 5G-ul cu VR, AR şi AI. Toate acestea vor crea un mediu virtual de divertisment, interacţiune, muncă şi joacă. Nu uităm că au fost şi zvonuri despre un telefon Vive, care ar putea avea rol pivotal în acest proiect. Cum E3 2018 se apropie, am putea vedea noutăţi legate de Vive chiar săptămâna viitoare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×