Xiaomi Mi MIX Nano infirmat de către oficialii Xiaomi, dar scăpările sale continuă

803 ori
<b>Xiaomi Mi MIX Nano infirmat de către oficialii Xiaomi, dar scăpările sale continuă</b>Ultimele zile ne-au adus câteva imagini cu Xiaomi Mi MIX Nano şi speranţa că el va fi mai uşor de găsit decât casabilul şi exclusivul Mi MIX. Azi a venit şi o veste proastă şi anume infirmarea existenţei acestui produs de către oficialii Xiaomi, dar..

Ultimele zile ne-au adus câteva imagini cu Xiaomi Mi MIX Nano şi speranţa că el va fi mai uşor de găsit decât casabilul şi exclusivul Mi MIX. Azi a venit şi o veste proastă şi anume infirmarea existenţei acestui produs de către oficialii Xiaomi, dar cumva anulată de noi scăpări.

Xiaomi Mi MIX Nano infirmat de către oficialii Xiaomi

E bizar să vezi că oficialii Xiaomi afirma că nu va exista un MIX Nano, pentru ca apoi imediat să mai vezi pe Weibo o fotografie live cu produsul. Fie el se va numi altfel decât Nano, fie va face parte din altă serie de produse. Pe acest handset îl aşteptăm cu ecran de 5.5 inch, cu o carcasă ce nu e fabricată din ceramică şi cu procesor Snapdragon 821 şi 4 GB RAM.

Xiaomi Mi MIX Nano

Ar trebui să primim şi 64 GB stocare şi evident un preţ mai mic decât modelul principal. Aparent vom avea şi un scanner de amprente, dar unul ascuns conform surselor din China. Aflasem recent că Nano ar putea sosi la început de luna decembrie şi că va primi actualizarea la Android Nougat la câteva săptămâni după lansare, dar acum totul e în aer din cauza declaraţiilor oficialilor Xiaomi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×