Actualizarea la Android 4.4.4 disponibilă pe HTC One M7 și One M8 Google Edition

1.496 ori
<b>Actualizarea la Android 4.4.4 disponibilă pe HTC One M7 și One M8 Google Edition</b>HTC a început să ofere la acest final de săptămâna actualizarea la Android 4.4.4 via OTA pe modelele HTC One M7 și One M8 Google Play Edition. Acest update vine la doar câteva săptămâni după ce și Android 4.4.3 a sosit pe aceste terminale....

HTC a început să ofere la acest final de săptămâna actualizarea la Android 4.4.4 via OTA pe modelele HTC One M7 și One M8 Google Play Edition. Acest update vine la doar câteva săptămâni după ce și Android 4.4.3 a sosit pe aceste terminale.

Noul release se axează mai degrabă pe îmbunătățiri ale securității, stabilitate crescută, câteva modificări de interfață și rezolvarea problemelor cu bateria prezente pe câteva variante de telefoane HTC One Google Edition. Printre altele se corectează și vulnerabilitatea OpenSSL Heartbleed, este blocat accesul la java.lang.Object.getClass în itemurile Java infectate și sunt testate sistemele pentru prezența lui Heartbleed.

Android 4.4.4 sosește în valuri, deci trebuie să aveți răbdare până va ajunge și în regiunea noastră. Puteți totuși verifica manual dacă a sosit actualizarea, intrând în Settings, apoi About Phone și System Updates, cel puțin pe modelele Google Play Edition. Variantele standard de HTC One M7 și M8 vor primi Android 4.4.4 pe undeva prin august, sau chiar această lună, cu puțin noroc. Apoi în următoarele 90 de zile ar trebui să sosească și Android L, dacă ne luăm după promisiunile celor de la HTC.

și HTC One Mini 2, HTC One E8 și One Mini M4 vor primi Android 4.4.4 în august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×