Xiaomi Mi4 este fotografiat din nou, partea din spate cu material ce imita metalul scoasă În evidență

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.679 ori
<b>Xiaomi Mi4 este fotografiat din nou, partea din spate cu material ce imita metalul scoasă În evidență</b>22 iulie este ziua cea mare, cea în care Xiaomi își va lansa noul flagship, modelul Mi4. Inevitabil weekendul a adus scăpări de imagini, de această dată unele hands on postate pe Weibo de utilizatorii&nbsp;@iLevon&nbsp;și @Zhanhuaniecao son....

22 iulie este ziua cea mare, cea în care Xiaomi își va lansa noul flagship, modelul Mi4. Inevitabil weekendul a adus scăpări de imagini, de această dată unele hands on postate pe Weibo de utilizatorii @iLevon și @Zhanhuaniecao son. Observați că ele pun accent pe partea din spate a terminalului.

Inițial am crezut că Xiaomi Mi4 va avea un spate metalic, pentru că apoi să descoperim că e vorba de un material plastic ce imita metalul, că în cazul lui LG G3. Noile imagini și surse din China confirmă din nou această abordare la capitolul design și trebuie să recunosc că Xiaomi a făcut o treabă bună, iar spatele noului model chiar pare metalic. Remarcăm și o cameră de mari dimensiuni in spate, iar în zona frontală se află cele 3 butoane capacitive cu design minimalist, specifice Xiaomi.

Xiaomi Mi4 este fotografiat din nou, partea din spate cu material ce imita metalul scoasă În evidență

E interesant că aceeași sursă de pe Weibo menționează și un eveniment Xiaomi programat în septembrie, în cadrul căruia vă fi prezentat noul MIUI V6, dar și alt software nou. Xiaomi Mi4 a mai avut parte și de leakuri legate de specificații în ultimele zile și vorbea despre un terminal high end cu ecran QHD de 5.5 inch și procesor Snapdragon 805. Totuși, cele mai noi zvonuri sunt mai ponderate și menționează un ecran Full HD de 5 inch, 3 GB RAM și procesor Snapdragon 801.

Xiaomi Mi4 este fotografiat din nou, partea din spate cu material ce imita metalul scoasă În evidență

Vom primi și o cameră de 13 megapixeli în spate, una frontală de 5 MP și o baterie de 3000 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×