Xiaomi vinde smartphone-uri În valoare de 90 de milioane de dolari Într-o singură zi! Hugo Barra trece la Împachetat!

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.317 ori
<b>Xiaomi vinde smartphone-uri În valoare de 90 de milioane de dolari Într-o singură zi! Hugo Barra trece la Împachetat!</b>Una dintre mutările surpriză ale acestui an a fost plecarea lui Hugo Barra de la Google la Xiaomi luna trecută, iar de atunci Xiaomi a fost subiect de știri numai cu vânzări spectaculoase. Astăzi aflăm că producătorul chinez a vândut deja...

Una dintre mutările surpriză ale acestui an a fost plecarea lui Hugo Barra de la Google la Xiaomi luna trecută, iar de atunci Xiaomi a fost subiect de știri numai cu vânzări spectaculoase. Astăzi aflăm că producătorul chinez a vândut deja telefoane în valoare de 90 de milioane de dolari în doar o zi.

Hugo Barra a participat și la o inițiativă drăguță recent, dorind să vadă care e activitatea în depozitul Xiaomi. în GIF-ul de mai jos îl vedeți pe fostul oficial Google impachetand și cântărind telefoane. Angajații companiei au avut foarte mult de muncă pe 11 noiembrie, adică Singles Day în China, un fel de Black Friday prematur cu ocazia acestei sărbători.

Hugo Barra a ajutat la Împachetarea unuia dintre cele 380.000 de telefoane vândute În acea zi ocupată

Hugo Barra a ajutat la împachetarea unuia dintre cele 380.000 de telefoane vândute în acea zi ocupată. Se pare vânzarea de 90 de milioane a fost realizată într-o singură zi, în acea Singles Day, incluzând modele flagship că Xiaomi Mi3, midrange, că Xiaomi Mi2s și entry level că Hongmi. Prevăd un viitor strălucit pentru această firmă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×