XOLO ar putea lansa un device Windows Phone 8.1 În trimestrul 2 din 2014

Autor:  | Publicat în:  Xolo 780 ori
<b>XOLO ar putea lansa un device Windows Phone 8.1 În trimestrul 2 din 2014</b>Se pare că brandurile locale sunt din ce în ce mai populare în India, acestea având o cotă de piață de 50%, în timp ce companii cunoscute ca Nokia dețin doar 5%. Această strategie a brandurilor locale pare să dea roade, lucru ce se observă din...

Se pare că brandurile locale sunt din ce în ce mai populare în India, acestea având o cotă de piață de 50%, în timp ce companii cunoscute ca Nokia dețin doar 5%. Această strategie a brandurilor locale pare să dea roade, lucru ce se observă din cota de piață.

Compania XOLO a afirmat că dorește să fie primul brand local din Indica care va lansa pe piață un device Windows Phone în 2014. Vishal Sehgal, co-fondator și director XOLO spune: “Vom lansa în India primul smartphone XOLO Windows Phone în al 2-lea trimestru din 2014. Prețurile acestor device-uri nu vor fi diferite față de terminalele XOLO cu android existente în acest moment pe piață. Telefoanele XOLO cu Windows Phone vor costa între 150-200 $”.

Smartphone-urile Windows Phone ar putea fi echipate cu TD-LTE. XOLO speră că va vinde aproximativ 500.000 de smartphone-uri pe trimestru, și speră că va deține 10% din cota de piață a smartphone-urilor din India.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×