Yahoo! "bate" Google in cautarile mobile

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 802 ori
<b>Yahoo! "bate" Google in cautarile mobile</b>Bineinteles afirmatia vine de la Yahoo!, care sustin cu tarie ca ar fi intrecut Google la capitolul cautari cu ajutorul motorului lor, cel putin pe telefoanele mobile. Cheia dominatiei Yahoo! la capitolul motoare de cautare mobile pare a veni din faptul...

Bineinteles afirmatia vine de la Yahoo!, care sustin cu tarie ca ar fi intrecut Google la capitolul cautari cu ajutorul motorului lor, cel putin pe telefoanele mobile.

Cheia dominatiei Yahoo! la capitolul motoare de cautare mobile pare a veni din faptul ca firma din Sunnyvale foloseste mai nou cautari locale in SUA. Ce sunt acestea? Orice termen ati cauta folosind Yahoo! veti primi raspunsuri relevante la nivel local, cu trimiteri la zona in care va aflati. Asta spre deosebire de Google, care are drept standard cautarile globale in varianta sau pentru mobile.

E drept ca varianta celor de la Yahoo! de a oferi rezultate ale cautarii special create pentru locul unde va aflati este mult mai utila pentru cei ce "sapa" asiduu pe Internet. Devenind carcotasi am putea spune ca aceasta cautare numita oneSearch "sare" peste rezultatele ce fac trimitere la Google si serviciile acestora. Local sau anti-Google? Serviciul este util, dar este el multumitor la capitolul volum de rezultate gasite?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×