Yahoo! Go primeste un update

1.078 ori
<b>Yahoo! Go primeste un update</b>Yahoo! tocmai a lansat o noua versiune a portalului sau Go! pentru aplicatii si servicii ideale pentru telefoanele mobile. Acest portal era deja usor de utilizat si downloadabil pe handseturi, oferind o serie de servicii utile. Acum update-ul aduce o...

Yahoo! tocmai a lansat o noua versiune a portalului sau Go! pentru aplicatii si servicii ideale pentru telefoanele mobile.

Acest portal era deja usor de utilizat si downloadabil pe handseturi, oferind o serie de servicii utile. Acum update-ul aduce o interfata mai user friendly si o mai mare usurinta de utilizare. Versiunea anterioara oferea servicii navigationale, in functie  de includerea sau nu a unui GPS in terminalul care rula aplicatia. Noua versiune, 3.0 s-a imbunatatit, in ce priveste trimiterea si administrarea emailurilor, dar si a hartilor generate de satelit si a update-urilor de trafic live.

Toate acestea vor fi disponibile printr-un simplu downloada Java, efectuat accesand adresa get.go.yahoo.com din browserul smartphone-ului dumneavoastra. Una dintre cele mai bune aplicatii mobile ale anului trecut este acum disponibila intr-o noua varianta pe care o puteti testa oricand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×