Zilele lui Stephen Elop la Nokia ar putea fi numărate! Trebuie să pună compania pe drumul cel bun până În 2013 sau va pica!

1.066 ori
<b>Zilele lui Stephen Elop la Nokia ar putea fi numărate! Trebuie să pună compania pe drumul cel bun până În 2013 sau va pica!</b>Analiștii de la Greenwich Consulting, citati de Reuters au o previziune sumbră pentru conducerea Nokia, reprezentată în acest caz de către Stephen Elop, CEO al companiei. Se pare că Elop ar avea termen limită începutul lui 2013 pentru a pune Nokia...

Analiștii de la Greenwich Consulting, citati de Reuters au o previziune sumbră pentru conducerea Nokia, reprezentată în acest caz de către Stephen Elop, CEO al companiei. Se pare că Elop ar avea termen limită începutul lui 2013 pentru a pune Nokia pe picioare din nou.

Mai aflăm și că imediat după prezentarea oficială a lui Nokia Lumia 920 și 820, primele modele Windows Phone 8, acțiunile companiei finlandeze au scăzut cu 25%. Aparent, investitorii au fost nemulțumiți că aceste noi modele sunt doar îmbunătățiri ale precedentelor terminale Lumia și se dorește mai mult de la producătorul nordic. Elop a sfătuit investitorii să se aștepte la telefoane complet noi înainte de lansare, iar așteptările lor au fost înșelate, deoarece speranțele erau foarte mari.

Deși Nokia vinde aproape un milion de telefoane pe zi, asta nu e de ajuns pentru a obține succesul dorit sau necesar pantru a ține investitorii aproape. Nokia va pune în vânzare mai multe modele noi de telefoane până la Crăciun, dar problema este că Lumia 920 va concura cu iPhone 5 și Samsung Galaxy S III, primul vânzând 2 milioane de unități în 24 de ore, iar al doilea 20 de milioane în câteva luni. și să nu uităm de Galaxy Note II, care și el se anunță un terminal capabil să doboare recorduri...

Interesant e faptul că Nokia a reușit să vândă în trimestrul încheiat în iunie 6 milioane de terminale Symbian, depășind cele 4 de milioane modele Windows Phone vândute în aceeași perioadă și asta în condițiile în care Symbian e un OS muribund. Se va scufunda Elop cu nava sau o va salva plecând?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×