ZTE anunţă data conferinţei sale de presă de la MWC 2016: 21 februarie

408 ori
<b>ZTE anunţă data conferinţei sale de presă de la MWC 2016: 21 februarie</b>ZTE a confirmat data la care va organiza conferinţa sa de presă de la MWC 2016 şi anume 21 februarie. E aceeaşi dată la care Huawei, Samsung şi LG au evenimente programate &icirc;n această duminică, care se anunţă mega aglomerată. &nbsp;...

ZTE a confirmat data la care va organiza conferinţa sa de presă de la MWC 2016 şi anume 21 februarie. E aceeaşi dată la care Huawei, Samsung şi LG au evenimente programate în această duminică, care se anunţă mega aglomerată.

Invitaţia la evenimentul ZTE e misterioasă, menţionând doar data şi ora, dar şi faptul că va dura o oră showul. Sub motto-ul "Imagination and Beyond" ZTE va prezenta noi terminale mobile, probabil tablete şi telefoane la Barcelona. Familia de smartphone-uri flagship Axon, care anul trecut a inclus modele arătoase precum Max va primi cu siguranţă noi membri.

Nu e exclus să vedem şi tablete, poate chiar convertibile de la aceeaşi firmă chineză, plus un smartwatch sau două. ZTE are un portofoliu mult mai amplu, dincolo de modelele Axon existând şi excelentele handseturi Nubia, care au mai avut parte un eveniment în ultimele luni, dar la care a debutat doar un model cu dotări de flagship (Nubia Prague S), nu un trio, cum ne aşteptam.

Apoi mai e şi seria ZTE Blade cu noutăţi de bifat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×