LG a amânat lansarea lui LG Pay, pentru ca el să debuteze odată cu flagshipul G5

409 ori
<b>LG a amânat lansarea lui LG Pay, pentru ca el să debuteze odată cu flagshipul G5</b>Mai ţineţi minte c&acirc;nd ne intriga acel card de credit universal de la LG? El se numea LG Pay White Card şi sosea cu compatibilitate pentru LG Pay, serviciu care nu e &icirc;ncă răsp&acirc;ndit la nivel global şi lansat &icirc;n mainstream. Ei...

Mai ţineţi minte când ne intriga acel card de credit universal de la LG? El se numea LG Pay White Card şi sosea cu compatibilitate pentru LG Pay, serviciu care nu e încă răspândit la nivel global şi lansat în mainstream. Ei bine, debutul a fost amânat pentru trimestrul 2, atunci când LG G5 se va afla în magazine.

LG a încheiat deja parteneriate cu bănci şi companii din domeniul plăţilor, urmând a promova serviciul şi prin intermediul lui LG G5. Vom vedea o prezentare amplă a lui LG Pay la MWC 2016 odată cu LG G5, telefon care ar trebui să fie anunţat în cadrul conferinţei de pe 21 februarie, adică duminica aceasta.

Sud coreenii au semnat deja contracte cu bănci din ţara lor de baştină, dar zvonurile afirmă că întârzierea lansării are de-a face nu doar cu debutul lui LG G5, ci şi cu dificultăţi în a obţine contracte cu firme şi bănci din SUA. Încă nu îmi e clar dacă LG White Card va avea succes sau nu, ideea de a înlocui câteva carduri cu alt card părând puţin cam redundantă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×