HTC are în plan lansarea unui smartphone dual-camera anul viitor

684 ori
<b>HTC are în plan lansarea unui smartphone dual-camera anul viitor</b>Potrivit unor zvonuri ajunse online se pare că taiwanezii de la HTC au în plan lansarea unui smartphone dual-camera anul viitor pe piață. Acesta va fi poate un succesor pentru One M8, ultimul telefon al companiei ce adopta o asemenea

La nici o zi de la debutul primului smartphone HTC cu display 18:9, apar informații despre planurile producătorului taiwanez de a lansa un smartphone dual-camera anul viitor. Vestea sosește bineînțeles sub formă de zvon și din păcate nu avem prea multe detalii incluse aici pentru a descoperi despre ce telefon va fi vorba. Va fi un model mid-range sau high-end?

Rămân întrebări fără răspuns pentru moment și dacă ne întoarcem puțin în timp vom descoperi că ultimul model echipat cu o cameră duală în portofoliul HTC a fost One M9+, telefon ce debuta în toamna lui 2015. Cu toate acestea, varianta ce s-a bucurat de o atenție mai mare din partea publicului a fost flagship-ul din 2014, adică One M8.

Ținând cont de trendul actual, ar trebui să ne așteptăm la două posibilități, fie HTC ne va oferi o a doua cameră în spate pentru implementarea efectului bokeh, fie vom avea de-a face cu un senzor secundar wide similar cu ce oferă LG pe telefoanele sale în acest moment.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×