HTC are în plan lansarea unui smartphone dual-camera anul viitor

700 ori
<b>HTC are în plan lansarea unui smartphone dual-camera anul viitor</b>Potrivit unor zvonuri ajunse online se pare că taiwanezii de la HTC au în plan lansarea unui smartphone dual-camera anul viitor pe piață. Acesta va fi poate un succesor pentru One M8, ultimul telefon al companiei ce adopta o asemenea

La nici o zi de la debutul primului smartphone HTC cu display 18:9, apar informații despre planurile producătorului taiwanez de a lansa un smartphone dual-camera anul viitor. Vestea sosește bineînțeles sub formă de zvon și din păcate nu avem prea multe detalii incluse aici pentru a descoperi despre ce telefon va fi vorba. Va fi un model mid-range sau high-end?

Rămân întrebări fără răspuns pentru moment și dacă ne întoarcem puțin în timp vom descoperi că ultimul model echipat cu o cameră duală în portofoliul HTC a fost One M9+, telefon ce debuta în toamna lui 2015. Cu toate acestea, varianta ce s-a bucurat de o atenție mai mare din partea publicului a fost flagship-ul din 2014, adică One M8.

Ținând cont de trendul actual, ar trebui să ne așteptăm la două posibilități, fie HTC ne va oferi o a doua cameră în spate pentru implementarea efectului bokeh, fie vom avea de-a face cu un senzor secundar wide similar cu ce oferă LG pe telefoanele sale în acest moment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×