Xiaomi Mi5 ar urma să debuteze cu ramă metalică, spate din sticlă curbată ca Galaxy Note 5

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.886 ori
<b>Xiaomi Mi5 ar urma să debuteze cu ramă metalică, spate din sticlă curbată ca Galaxy Note 5</b>Ştim că Xiaomi Mi 4c va debuta la finalul acestei luni, dar cum răm&acirc;ne cu Xiaomi Mi5? Ei bine astăzi o nouă fotografie cu terminalul a ajuns pe web şi o puteţi vedea mai jos. &nbsp; Interesant e că handsetul e numit Xiaomi Edge &icirc;n...

Ştim că Xiaomi Mi 4c va debuta la finalul acestei luni, dar cum rămâne cu Xiaomi Mi5? Ei bine astăzi o nouă fotografie cu terminalul a ajuns pe web şi o puteţi vedea mai jos.

Interesant e că handsetul e numit Xiaomi Edge în această scăpare şi aflăm că el vine cu procesor Snapdragon 820, conform unor surse din China. Se remarcă aici rama metalică, cele două difuzoare din zona inferioară şi portul USB Type-C dintre ele. Imaginea indică şi faptul că partea din spate, fabricată din sticlă ar avea marginile curbate, ca şi Galaxy Note 5.

Probabil de aici vine şi nouă denumire de Xiaomi Edge vehiculată pentru acest presupus Xiaomi Mi5. Sursele mai afirmă că handsetul va avea un panou frontal din sticlă şi că va aduce un display Quad HD de 5.7 inch, 4 GB RAM, o camera de 16 MP în spate şi frontală de 8 MP, ambele cu deschidere bună. Încă nu e foarte clar dacă acest smartphone va avea scanner de amprente sau nu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×