ZTE Geek U988S ajunge oficial la operatorul China Mobile

Autor:  | Publicat în:  ZTE 895 ori
<b>ZTE Geek U988S ajunge oficial la operatorul China Mobile</b>A trecut aproape o săptămână de când primul smartphone Tegra 4 și-a făcut apariția pe internet. De data aceasta el este prezentat oficial prin intermediul firmei producătoare, ZTE. Telefonul se va numi ZTE Geek U988S și va fi disponibil pe...

A trecut aproape o săptămână de când primul smartphone Tegra 4 și-a făcut apariția pe internet. De data aceasta el este prezentat oficial prin intermediul firmei producătoare, ZTE. Telefonul se va numi ZTE Geek U988S și va fi disponibil pe roșu, doar cu câteva modificări la partea de specificații spre deosebire de modelul de bază, ZTE Geek.

 
Potrivit zvonurilor anterioare, ZTE Geek U988S va dispune de un display de 5 inch cu rezoluție full HD 1920x1080 pixeli, o cameră foto de 8 megapixeli, o cameră secundară de 2 megapixeli, 2 GB ram și procesor tactat la 1.8 gHz.
 
în ciuda tuturor aceste specificații atractive, există o șansă foarte mică ca acest device să fie vândut în afara țării de origine, adică China. Modelul va funcționa pe rețeaua China Mobile TD-SCDMA și va fi vândut exclusiv de acest operator. O versiune globală ar putea fi posibilă, dar acest lucru nu a fost confirmat încă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×