Review și concurs huse/carcase Samsung Galaxy S5 de la Mobiledirect.ro (Video)

2.530 ori
<b>Review și concurs huse/carcase Samsung Galaxy S5 de la Mobiledirect.ro (Video)</b>Suntem la aproximativ 3 săptămâni distanță de lansarea în România a lui Samsung Galaxy S5 și deja am primit o serie de accesorii interesante pentru acest smartphone. E vorba despre o serie de huse și carcase Samsung Galaxy S5, furnizate de către...

Suntem la aproximativ 3 săptămâni distanță de lansarea în România a lui Samsung Galaxy S5 și deja am primit o serie de accesorii interesante pentru acest smartphone. E vorba despre o serie de huse și carcase Samsung Galaxy S5, furnizate de către Mobiledirect.ro.

Aceste 4 huse pot fi câștigate de voi la un concurs pe care îl detaliem mai jos. Hai să vedem ce ne rezervă aceste modele de huse marca Baseus:

1)Husa Samsung Galaxy S5 Baseus Brocade View Champagne Gold

Acest accesoriu costă 79.99 lei și este subțire și oferă o protecție bună pentru device. El vine cu o fereastră frontală din plastic, prin care veți putea vedea cine va suna fără a deschide protecția frontală a telefonului. Husa adăugă doar 4 mm la grosimea handsetului și se clipseaza ușor pe corpul lui Galaxy S5. Avem parte și de decupaj pentru porturi, iar accesoriul este unul ideal pentru publicul feminin dacă mă întrebați pe mine.

2)Husa Samsung Galaxy S5 Baseus Brocade View Black

Aceasta este varianta de culoare neagră a acesoriului de mai devreme, costând tot 79.99 lei. Acest model oferă protecție pentru ecran, părțile laterale și spate și include aceeași fereastră din plastic pentru vizualizarea informațiilor precum apeluri ratate sau notificări. Accesoriul este comod, elegant și pare creat pentru omul de afaceri. El vine cu garanție pe 1 an și are aceleași decupaje pentru porturi.

3)Carcasa Samsung Galaxy S5 Baseus Seashell Transparent

Aceasta este o carcasă rigidă pentru Samsung Galaxy S5, care costă 47.99 lei, are garanție pe 1 an și lasa formele telefonului să se vadă completă prin transparenta să. Carcasa se clipseaza ușor și are o textură interesantă și aderența bună. în plus, dungile de tip "racing stripes" conferă un look interesant telefonului. Este un accesoriu discret și subțire, dar și foarte ușor.

4)Carcasă Samsung Galaxy S5 Baseus Seashell Blue

Modelul de față este varianta albastră pentru carcasa de mai vreme. Ea rămâne transparentă, dar vine pe albastru acum și acesta este accesoriul meu preferat dintre toate cele 4. îmi place culoare, dungile de "curse" de pe spate și lookul tineresc al produsului. Avem parte de decupaje pentru porturi, grosime scăzută și aderența bună, plus clipsare ușoare pe corpul handsetului.

Ambele carcase rigide par ideale pentru publicul tânăr, care merge la mare de 1 mai, dacă vreți o țintă mai specifică. și acum concursul!

Mobiledirect.ro și Mobilissimo.ro vă oferă aceste huse și carcase în următoarele condiții:

  • comentariu cu un episod în care o husa de protecție v-ar fi protejat telefonul sau v-a protejat telefonul de la distrugere
  • vizita pe site-ul mobiledirect.ro
  • share pe facebook la review-ul despre carcase

Toate acestea 3 trebuie capturate sub formă de screenshot și trimise la adresa concurs(a)mobilissimo.ro, cu subiectul "Mobiledirect.ro - Carcase Galaxy S5", însoțite de numele real, adresa și numărul de telefon al participantului. îi rugăm să participe doar pe cei care vor cumpăra un Galaxy S5! Extragerea celor 4 câștigători are loc pe 11 aprilie la ora 21, prin random.org (aceasta este dată la care intră și S5 în magazinele din România).

Multă baftă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×