HTC trimite invitațiile pentru lansarea lui One M9 pe 1 martie: "Utopia in progress"

1.202 ori
<b>HTC trimite invitațiile pentru lansarea lui One M9 pe 1 martie: "Utopia in progress"</b>După îndelungi speculații, apariții de benchmarkuri și concepte, HTC One M9 e cu un pas mai aproape de materializare. Astăzi HTC a început să trimită invitații presei de specialitate la debutul noului său telefon, care va avea loc pe data de 1...

După îndelungi speculații, apariții de benchmarkuri și concepte, HTC One M9 e cu un pas mai aproape de materializare. Astăzi HTC a început să trimită invitații presei de specialitate la debutul noului său telefon, care va avea loc pe data de 1 martie.

 
Organizat în cadrul MWC 2015, evenimentul ne va aduce noul handset flagship al companiei asiatice, care se anunța a fi tare interesant. Invitația adopta o temă spațială și vine cu motto-ul "Utopia in progress", care la drept vorbind nu prea dezvăluie multe detalii despre noul terminal. De remarcat faptul că HTC One M9/ HTC Hima debutează mai devreme, decât predecesorul sau, care a fost anunțat pe 25 martie 2014.
 
De remarcat faptul că acele cuvinte "utopia in progress" au cele două litere "o" suprapuse, ducând cu gândul la o cameră duală. în plus și literele "u" și "p" sunt suprapuse, făcându-ne să ne gândim la tehnologia Ultrapixel. La ultima apariție pe web, HTC One M9 era menționat cu un display Full HD de 5 inch, 3 GB RAM și procesor Snapdragon 810, o cameră de 20.7 megapixeli în spate și una frontală de 13 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×