Aveți un smartphone Android mai vechi? Iată 3 sfaturi practice prin care își poate face loc din nou În buzunarul proprietarului!

1.568 ori
<b>Aveți un smartphone Android mai vechi? Iată 3 sfaturi practice prin care își poate face loc din nou În buzunarul proprietarului!</b>Să ne gândim așa. Dacă același articol ar fi avut ca subiect PC-ul ce adună praf într-un colț al, eu știu, debaralei, aș fi recomandat aducerea lui la viață și poate chiar mai mult, utilizând Linux. Având la dispoziție un număr...

Să ne gândim așa. Dacă același articol ar fi avut ca subiect PC-ul ce adună praf într-un colț al, eu știu, debaralei, aș fi recomandat aducerea lui la viață și poate chiar mai mult, utilizând Linux. Având la dispoziție un număr impresionant de variante foarte ușor de utilizat, sistemul de operare de care nimeni nu vroia să audă - mai puțin adevărații pasionați / cunoscători - până acum câțiva ani, a devenit favoritul majorității și foarte ușor de utilizat. Dovada - Android! Distribuția Linux a Google pentru dispozitivele mobile inteligente. în acest caz, ce oare folosești să readuci la viață Linux? Tot Linux, bineînțeles!

Nu știu câți dintre voi ați avut ocazia să citiți sau descoperiți pe orice cale, sistemul de operare Canonical - Ubuntu, sau distribuțiile alternative bazate pe acesta. Noi, v-am prezentat de câte ori am avut ocazia, varianta Touch a acestuia, ce și-a făcut apariția inclusiv la MWC 2014 și care va fi destinată smartphone-urilor și tabletelor. De ce acest exemplu? Pentru că, pentru cunoscători este un exemplu foarte concludent, iar pentru necunoscători va deveni curând un mijloc de a înțelege cum funcționează Linux, în general. Vorbim de un sistem de operare ce poate fi modificat în orice mod posibil, chiar substanțial, cu o singură comandă. Iată exemplul variantei Ubuntu pentru mobile. în ce privește Android, aceste mijloace de a modifica interfața se numesc Launcher sau Lansator (ro.) și avem exemple destule referitor la acestea. Concluzia:

 - în cazul în care vreți să aduceți la viață un smartphone Android mai “în vârstă”, în primul rând căutați un Launcher mai rapid și care necesită mai puține resurse. Un exemplu: LauncherPro. însă mai există atât de multe alternative…

Aveți un smartphone Android mai vechi? Iată 3 sfaturi practice prin care Își poate face loc din nou În buzunarul proprietarului!

în ce privește dezvoltatorii, la nivel global avem destule valori, poate chiar adevărate genii nedescoperite, ce din lipsă de resurse financiare și recunoaștere, oferă comunității mijloace nebănuite de a îmbunătății sistemul de operare Android pe propriul dispozitiv și o fac pe înțelesul tuturor, indiferent că este vorba de un dispozitiv ce au adunat ani mulți vechime. în consecință:

- Xda Developers, CyanogenMod sau adesea forumurile dedicate unui singur fabricant sau terminal, vă pot surprinde enorm, în sens pozitiv, în ce privește posibilitățile bătrânului mobil.

Aveți un smartphone Android mai vechi? Iată 3 sfaturi practice prin care Își poate face loc din nou În buzunarul proprietarului!

Dacă tot ne-am referit la comunitate și ce pot oferi membrii activi ai acesteia, trebuie să vorbim și de acele custom kernels - nuclee personalizate (aici explicația termenului: kernel), care oferă posibilitatea supratactării procesorului dispozitivului (overclocking). Nu este un mijloc pe care mulți l-ar recomanda și necesită precauție, însă resultatele pot fi foarte evidente. Astfel:

- recurgeți la metoda overclocking însă realizați teste și abordați stilul precaut, chiar dacă mare consumator de timp, pentru a aduce viteza procesorului peste cea stabilită de producător și creșterea voltajului asociat, până la un stadiu stabil. Nu uitați însă, viteză mai mare datorită voltajului crescut, presupune și durată de viață a bateriei scăzută.

Cineva spunea odată: “...dispozitivele Android îmbătrânesc prea repede.” Serios!?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×