Allview V2 Viper Unboxing + concurs: un soi de "iPhone 6 lite" scos dintr-o cutie sub formă de prismă (Video)

2.587 ori
<b>Allview V2 Viper Unboxing + concurs: un soi de "iPhone 6 lite" scos dintr-o cutie sub formă de prismă (Video)</b>Pe 7 octombrie Allview lansa telefoanele V2 Viper X şi V2 Viper, acesta din urmă sosind recent &icirc;n teste la Mobilissimo.ro. Avem de-a face cu un smartphone tineresc, a cărui diagonală &nbsp;duce cu g&acirc;ndul la un iPhone 6, iar av&acirc;nd...

Pe 7 octombrie Allview lansa telefoanele V2 Viper X şi V2 Viper, acesta din urmă sosind recent în teste la Mobilissimo.ro. Avem de-a face cu un smartphone tineresc, a cărui diagonală  duce cu gândul la un iPhone 6, iar având în vedere dotările, putem considera acesta un fel de "iPhone 6 lite", dacă forţăm puţin nota. Avem şi veşti bune pentru voi: produsul e oferit la concurs, iar mai jos îl scoatem şi din cutie.

Cutia are formă de prismă, iar la interior găsim alte mici cutii, în care se afla căştile, încărcătorul, cablul USB, codul Bitdefender, manualul şi o folie pentru ecran. Acest smartphone este un model dual SIM compact şi slim, cu o talie de 7.85 mm şi o greutate de 143 de grame. El integrează un ecran de 4.7 inch, un AMOLED 720p, iar ca OS primim Android 5.0 Lollipop.

Allview V2 Viper Unboxing

Allview V2 Viper vine cu un procesor quad core 64 bit de 1.3 GHz, GPU Mali T720 şi 16 GB stocare, plus slot microSD. În spate se afla o cameră de 8 MP, în faţă una de  5 MP, iar acest model mai aduce şi 1 GB RAM, sonorizare DTS şi LTE. El oferă şi conectivitate infraroşu şi dispune de o baterie de 2000 mAh. Carcasa sa metalică subșire e arătoasă, iar telefonul stă excelent în mâna utilizatorului.

Revenim foarte curând cu review, dar până atunci, hai să aflăm cum puteţi câştiga acest device. Iată regulile concursului:

  1. Vizitaţi pagina de produs pe Allview.ro
  2. Like la pagina de Facebook Allview
  3. Postaţi comentariu la articol de unboxing/review cu răspuns la întrebarea "Care sunt cele 3 cuvinte cu care asociaţi evoluţia telefoanelor Allview în ultimii 3 ani?"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la articol de unboxing sau review.

Cele 4 capturi trebuie trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs Allview V2 Viper", plus nume real, număr de telefon şi adresa. Tragerea la sorţi va avea loc prin random.org la o dată ce o von anunța în cadrul recenziei text de pe site.

Allview V2 Viper, prețuri actualizate:

Allview V2 Viper Unboxing

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×