Turul Magazinelor #77: trăim sănătos cu cana smart, aparat de făcut lapte de soia şi... yoyo creativ; Final Fantaxy XV e gata de lansare

1.235 ori
<b>Turul Magazinelor #77: trăim sănătos cu cana smart, aparat de făcut lapte de soia şi... yoyo creativ; Final Fantaxy XV e gata de lansare</b>Ne delectăm astăzi cu o serie de produse interesante ce ne fac viața puțin mai smart. Avem pe lista de propuneri o cană smart dar și un aparat de făcut lapte de soia. De asemenea, avem și noutăți pentru gameri - și anume faptul că Final Fantasy XV este

În acest tur al magazinelor venim după un weekend de mâncat junk food să zicem şi am luat brusc decizia să trăim sănătos. Şi cum facem asta mai bine decât hidratându-ne, folosind o cană smart, dar şi bând nişte lapte de soia proaspăt... stors. Avem şi un yoyo creativ care ne pune minţile în mişcare şi ne pregătim să cumpărăm jocul Final Fantasy XV începând de mâine sau sa il comandăm de azi.

1. Moikit Cuptime2 Cana Smart 360ml Cu Senzor De Temperatură

Cei de la Quickmobile.ro au în oferta aceasta cană smart de 360 ml de la Moikit, care costă 399 lei. Ea are senzor de temperatură, atenţionare de hidratare şi dock de încărcare. Cana e capabilă să măsoare temperatura apei şi vă va atenţiona dacă e prea rece sau dacă e potrivită pentru a fi băută. Practic, adio iritaţie sau roşu în gât cu acest senzor.

Va fi afişat şi volumul lichidului din cană şi câtă apă ai băut în total. Gadgetul se conectează la telefon via Bluetooth şi oferă date despre hidratarea utilizatorului. Cuptime 2 e fabricată din materiale de calitate, precum titan şi un material elveţian antimicrobial. Dockul de încărcare va permite să puneţi cana la încărcat în orice poziţie. Autonomia este de până la 90 de zile cu 2 ore incarcare.

2. Aparat de făcut lapte de soia Tribest SoyaBella SB-130, 220W

Aparat de facut lapte de soia

Ei bine da, un blender e prea mainstream să faci lapte de soia. Aparent există un aparat special de făcut lapte de soia, iar evoMAG.ro are aşa ceva în ofertă, contra sumei de 675 lei (obiceiurile sănătoase costă). Partea bună e că puteţi face şi supe crema cu acest aparat, inclusiv de ciuperci, dovlecei sau alte legume. Puteţi prepara cu SoyaBella şi lapte din seminţe de floarea soarelui, lapte de migdale, pasta de orez şi chiar macina cafea şi nuci.

Laptele de soia sau migdale costă mereu peste 10 lei sau uneori chiar 13 şi 15 lei la supermarket, deci pe termen lung ieşiţi în câştig, pentru că soia costă vreo 5 lei pachetul de 500 grame, iar migdalele vreo 7 lei suta de grame.

3. Magicyoyo N11 Weight Ring Yoyo for Enhancing Creativity

Yoyo

Mie îmi e dor să mă joc cu un yoyo şi sunt sigur că mai sunt nostalgici de genul şi printre voi. GearBest.com are o astfel de jucărie în oferta, contra sumei de 14.99 dolari, dar nu e doar un banal yoyo din plastic, ci e fabricat din materiale premium. Modelul Magicyoyo cântăreşte 80 grame, are un corp din aluminiu şi vine cu un ax de 10 mm. Primiţi şi o coardă specială la pachet pentru a manevra acest yoyo şi a face şi trickuri, precum băiatul din clipul de mai jos.

Forma de "fluture" e ideală pentru astfel de giumbuşlucuri.

4. Final Fantasy XV e aproape aici

Final Fantasy XV

Puteţi precomanda chiar acum Final Fantasy XV şi cu puţin noroc vă e livrat chiar mâine, în ziua lansării. Sau mai aşteptaţi câteva ore şi ajungeţi la prima oră în magazine şi îl cumpăraţi. Văzut de mulţi că "Jocul anului 2016" deja, acest RPG se află în dezvoltare la Square Enix de 10 ani, fiind anulat de multiple ori. E bizar de bun preţul de 229 de lei pe Xbox One şi PS4 la Altex, în condiţiile în care mai toate jocurile proaspăt lansate pe console costă 259 sau 269 lei.

Final Fantasy XV

Există şi o versiune Deluxe, care costă 399 lei (PS4 / Xbox One) şi aduce la pachet filmul de lung metraj Kingsglaive, care se leagă cu povestea jocului, dar şi o carcasă metalică pentru joc şi conţinuturi bonus, precum arme, costume şi automobile. Jocul spune o poveste de bromance, între prinţul Noctis şi amicii săi, nişte tineri de 20+ ani care pleacă într-o drumeţie printr-un tărâm populat cu monştri şi creaturi mistice.

Noctis vrea să urce pe tron şi trăieşte o poveste în stil Romeo şi Julieta cu Luna, logodnica sa, care aflăm că ar fi fost ucisa de o forţă invadatoare. Descoperiţi dacă e adevărat sau nu în joc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×